Nieuws

Groen Drimmelen (VP/D66) gaat er weer tegenaan


Mooie winst, 3 stevige zetels in handen

 Een winst van ongeveer 200 stemmen heeft tot tevreden reacties bij Groen Drimmelen (VP/D66) geleid. De derde zetel die in 2014 werd veroverd is nog steviger in handen van de partij gekomen. Dankzij voorkeurstemmen zullen Miriam Tiekstra en Hans Kuijpers de zetels naast lijsttrekker Jürgen Vissers gaan innemen. Een teleurstelling voor Leo Mol die de afgelopen jaren keihard heeft gewerkt en zich, zeker inhoudelijk, tot één van de betere raadsleden heeft ontwikkeld. Wij hopen echter dat hij snel weer in de raadsbankjes plaats kan nemen!

 Tevredenheid overheerst. Immers de andere kandidaten bij de tot 10 hebben prima gescoord. Anita van Gennip was de grootste stemmentrekker in Drimmelen, terwijl onze nieuwkomers Ellen Verhaard, Roxanne Pruijssers-Heijmans en Tim Eestermans ook veel stemmen hebben weten te vergaren. Ook veel “oudgedienden” binnen de partij scoorden prima!

Nu de ‘kruitdampen’ zijn opgetrokken gaat de partij er weer met volle energie tegenaan om de belangen van onze inwoners te behartigen.

 Voor Groen Drimmelen zijn de speerpunten: meer invloed van de inwoners op de inrichting van de woonomgeving door het versterken van dorpsgericht werken. Samen met het ANV, de MNV en Kiemkracht inzetten op meer en beter natuurbeheer.  Inzet op duurzaamheid door o.a. te werken naar een energie neutrale gemeente en door de dingen vooral lokaal te doen. Meer inzet op maatwerk bij de uitvoering van de gemeentelijke zorgtaken voor de jeugd, de ouderen en mensen met een beperking. Goed onderwijs in goede schoolgebouwen met groene schoolpleinen. Realisatie van woningbouw op diverse locaties in onze dorpen. Verder vanzelfsprekend veel aandacht voor ons netwerk van verenigingen en het vrijwilligerswerk. Kortom Groen Drimmelen bruist van de ideeën.

 Wilt u meepraten en meedenken over onze richting, dan stellen wij dat uiteraard bijzonder op prijs. Inwoners zijn altijd van harte welkom bij onze vergaderingen. Of neem contact met ons op via info@groendrimmelen.nl.

 


29-03-2018

Reageer op dit bericht


« Terug naar het overzicht

Ontwikkeld door SatDesign