Nieuws

Groen Drimmelen (VP/D66): kiezers bedankt.


Na vier jaar hard werken door een driekoppige fractie en een wethouder in het college volgt dan op 21 maart de beloning. Als ik dit schrijf is de uitslag van de gemeenteraadsverkiezing nog lang niet bekend. De hele partij staat nog in wat tegenwoordig wordt genoemd ‘de campagnemodus’.

De spanning is voelbaar. Wordt onze partij beloond voor weer vier jaar verantwoordelijkheid nemen? Gaan anderen er met de successen van het voltallige college vandoor? Het is in handen van al diegenen die zijn gaan stemmen.

De fractie en de wethouder hebben hun uiterste best gedaan. Ook de mensen op de achtergrond, de leden van de steunfractie, onze campagnecommissie, mijn mede-bestuursleden. Allemaal hebben ze hun steentje bijgedragen aan het succes van Groen Drimmelen.

De partij die vanaf 2006 de meest constante factor in het gemeentebestuur van Drimmelen is geweest. De partij die steeds zijn verantwoordelijkheid heeft genomen; in moeilijke tijden toen de hand op de knip moest worden gehouden en ook in de laatste jaren toen er wat meer te besteden viel.

De komende weken zal uitwijzen of wij ons werk kunnen voortzetten als coalitiepartner, of als oppositiepartij. Uiteraard willen wij ook de komende vier jaar onze verantwoordelijkheid binnen het Drimmelense bestuur nemen. Gelukkig hebben vele kiezers, net als ons, voor Drimmelen gekozen. Bedankt voor uw steun en uw vertrouwen. Wij gaan weer hard aan het werk voor u, inwoners van Drimmelen. U blijft van ons horen. Gewoon Doen!

 

Ricus Tiekstra,

Voorzitter Groen Drimmelen.


22-03-2018

Reageer op dit bericht


« Terug naar het overzicht

Ontwikkeld door SatDesign