Nieuws

Groen Drimmelen (VP/D66) zegt ja tegen nieuwbouw Stuifhoek
Woningbouw nog een twistpunt in de raad Opdracht aan het college Vorig jaar kreeg wethouder Vissers van de gemeenteraad al voorlopig groen licht om plannen uit te werken voor een nieuwe Stuifhoekschool, waarin naast basisonderwijs ook kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang een plek krijgen. (18-10-21)
Lees meer »
Subsidie voor aanleg groene daken
Voorstel Groen Drimmelen (VP/D66) aangenomen Tijdens de raadsvergadering van 8 juli heeft Groen Drimmelen (VP/D66) een voorstel ingediend waarmee inwoners een financiële bijdrage van de gemeente kunnen krijgen voor de aanleg van groene daken of gevels. (13-07-21)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) zeer blij met plannen duurzame wijk E-Veld in Terheijden
Woningen erbij én in een groene omgeving! ‘’Op het E-veld in Terheijden willen we de duurzaamste woonwijk van de gemeente Drimmelen realiseren’’, zo luidde het beleidsstuk. (13-06-21)
Lees meer »
In Memoriam Jan Kuijper 1945 – 2021
Afgelopen week ontvingen wij het trieste bericht dat ons trouwe partijlid en voormalig raadslid Jan Kuijper op 14 april j.l. (22-04-21)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) heel blij met beleid Waardevolle bomenkaart
Meer bomen beschermd! Minder kap Elke boom is waardevol! Groen Drimmelen (VP/D66) heeft jaren geleden al aangeven dat er beter bomenbeleid moet komen. (13-04-21)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) actief tijdens opschoonommetje
Samen de strijd aan tegen zwerfafval We weten allemaal dat afval niet op straat thuishoort. (24-03-21)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) voor verbetering voetpaden en dynamische verlichting in het buitengebied
Verbeter de verkeersveiligheid op een duurzame manier! Uitkomsten enquęte Afgelopen raadsvergadering heeft Groen Drimmelen ingestemd met de kaders voor nieuwe beleidsplannen voor wegen en openbare verlichting. (10-02-21)
Lees meer »
Cultureel dorpshart voor alle inwoners en verenigingen uit Drimmelen en omgeving.
Groen Drimmelen (VP/D66) roept verenigingen op om mee te denken over het cultureel dorpshart. Groen Drimmelen is verheugd over de plannen rondom de Bernarduskerk. (02-02-21)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66): informeer scholen bij huiselijk geweld
Motie zorgt voor seintje naar scholen als kinderen te maken krijgen met huiselijk geweld Huiselijk geweld komt helaas nog steeds veel voor. (11-01-21)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66): begroting 2021 realistisch en duurzaam
Onderwijs, jeugd en duurzaamheid blijven centraal staan Financiën onder controle In deze uitdagende tijd waarin ook gemeenten het financieel lastig hebben, is in Drimmelen een realistische begroting opgesteld. (17-11-20)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) voor permanente woningbouw Willibrordusterrein Lage Zwaluwe
Bouw een groene, duurzame wijk met betaalbare woningen! Tijdens de opinieronde van 5 november bleek dat alle politieke partijen in Drimmelen ongeveer hetzelfde denken over woningbouw op het Willibrordusterrein in Lage Zwaluwe. Het duurt al veel te lang  Al in 2016 werd er door de voltallige raad een motie aangenomen met de strekking in gesprek te gaan met initiatiefnemers, welke op het Willibrordusterrein woningbouw voor zowel starters als senioren willen realiseren. (10-11-20)
Lees meer »
Ricus Tiekstra wordt bestuurslid van het Kennispunt voor lokale politieke partijen
Daar waar lokale afdelingen van landelijke partijen voor allerlei zaken een beroep kunnen doen op ondersteuning vanuit de landelijke organisatie, ontbrak een dergelijke ondersteuning voor lokale partijen. (04-11-20)
Lees meer »
In Memoriam Cor van Meel
Op 20 oktober 2020 overleed ons voormalige raadslid, wethouder en erelid Cor van Meel. (24-10-20)
Lees meer »
Het (B)oerBurgerBos: Een geweldig initiatief voor een groen Drimmelen!
Veel lof van Groen Drimmelen (VP/D66) voor alle vrijwilligers die het nieuwe bos mogelijk maken Een bos van duizend bomen tussen Made en Helkant, het (B)oerBurgerBos genaamd, welke zeker 250 jaar zal blijven bestaan. (14-10-20)
Lees meer »
In Memoriam Anita van Gennip
IN MEMORIAM Anita van Gennip-van Strien  1 februari 1958 – 16 augustus 2020 “Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt” Zondag 16 augustus 2020 werd de wereld een beetje minder mooi. (26-08-20)
Lees meer »

Ontwikkeld door SatDesign