Nieuws

Toekomstplannen Nationaal Park De Biesbosch Groen Drimmelen (VP/D66): bescherming en behoud natuur de hoogste prioriteit
Samen met Dordrecht en Altena maakt de gemeente Drimmelen deel uit van de gemeenschappelijk regeling (GR) ‘Parkschap Nationaal Park De Biesbosch’. (13-05-19)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) deelt uit
Groen Drimmelen (VP/D66) is een partij die niet alleen bezig is met de lokale politiek. (03-05-19)
Lees meer »
De groene agenda van Groen Drimmelen (VP/D66)
De laatste tijd wordt er veel gesproken over duurzaamheid, de energietransitie, de waarde van ecologie, biodiversiteit en de invloed van de mens op klimaatsveranderingen. (25-03-19)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) wenst u een gezond en gelukkig 2019
Het nieuwe jaar is inmiddels alweer een paar weken oud. (17-01-19)
Lees meer »
Nieuwjaarsbijeenkomst 2019
Aan     : Leden Groen Drimmelen Betreft : uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst Beste leden, Het bestuur van Groen Drimmelen nodigt u van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst.  Een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op het verkiezingsjaar 2018 en nog eens bij te praten over wat we mee willen nemen en achter ons willen laten van 2018.   Belangrijker nog is het vooruit blikken naar wat ons te wachten staat in 2019. (10-01-19)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66): bescherm de bomen van de marktstraat!
 Na het sneuvelen van de grote kastanje, wil de gemeente ook de lindes in de marktstraat kappen    De rijen met bomen in de marktstraat zorgen al een eeuw lang voor het mooie karakter van het centrum. (28-11-18)
Lees meer »
Subsidie voor een aardgasvrij centrum Terheijden
 Groen Drimmelen (VP/D66) blij met belangrijke stappen op weg naar een duurzame energievoorziening  De gemeente Drimmelen heeft succesvol een subsidieverzoek ingediend voor een mooi project dat het Traais Energie Collectief wil gaan uitvoeren. (10-10-18)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66): beleid voor zonnevelden een belangrijke stap naar schone energie
Gemeenteraad stemt in met nieuwe mogelijkheden zonne-energie in onze gemeente Tijdens de opinieronde een paar weken geleden bleek dat er ook bij ons in de gemeente partijen zijn die de kop in ’t zand steken en de noodzaak van schone energie nog steeds niet lijken te zien. (17-09-18)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66): opwekken duurzame energie nodig voor energietransitie
 Nieuw beleid grootschalige zonnevelden goede stap naar energieneutrale gemeente    In de opinieronde van donderdag 30 augustus en daarna de raadsvergadering van 13 september staat het beleidskader voor grootschalige zonnevelden in de gemeente Drimmelen op de agenda. (29-08-18)
Lees meer »
Woningbouw: zorg voor goede balans tussen koop en huur
 Groen Drimmelen (VP/D66) wil voldoende nieuwbouw in alle kernen   In de gemeente Drimmelen zijn in alle kernen nieuwe woningen nodig. (28-05-18)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) blij met coalitieakkoord
 Het meest duurzame en groene akkoord ooit in Drimmelen  De drie coalitiepartijen hebben met het nieuwe akkoord duurzaamheid in alle programma’s laten terugkomen. (24-05-18)
Lees meer »
Leo Mol geïnstalleerd als raadslid
(11-05-18)
Lees meer »
Installatie Jürgen Vissers als wethouder
(11-05-18)
Lees meer »
Afscheidsreceptie wethouder Hans Kuijpers
Bestuur de fractie en de leden van Groen Drimmelen (VP/D66)  willen Hans bedanken voor zijn inzet de afgelopen 4 jaar Afgelopen dinsdag nam wethouder Hans Kuijpers afscheid. (11-05-18)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) gaat er weer tegenaan
Mooie winst, 3 stevige zetels in handen  Een winst van ongeveer 200 stemmen heeft tot tevreden reacties bij Groen Drimmelen (VP/D66) geleid. (29-03-18)
Lees meer »

Ontwikkeld door SatDesign