Nieuws

Natuur heeft voorrang in de Brabantse Biesbosch
Maatregelen zijn nodig om natuur te beschermen. In de aanloop naar het pinksterweekend besloot Staatsbosbeheer enkele kreken in de Biesbosch voor gemotoriseerde vaartuigen te sluiten. (02-06-20)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) blij met regionale afspraken energietransitie
Duidelijkheid over de opgave voor Drimmelen door RES2030 In de raadsvergadering wordt deze week de Regionale Energie Strategie (RES2030) besproken, een regionaal voorstel om tot 2030 bijna de helft van alle gebruikte elektriciteit en warmte voor de gebouwde omgeving duurzaam op te gaan wekken. (25-05-20)
Lees meer »
Alle Juffen en Meesters zijn Helden!
GROEN DRIMMELEN (VP/D66): ONDERWIJS EN KINDEROPVANG IN HET ZONNETJE! De scholen en kinderopvang zijn weer opgestart! De scholen nog voor 50%, de kinderopvang voor de volle 100% en zelfs meer. (13-05-20)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) is trots op iedereen
Dat het corona-virus grote gevolgen heeft voor onze samenleving is duidelijk. (06-04-20)
Lees meer »
Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) heel belangrijk
Groen Drimmelen (VP/D66): geef ieder kind de beste kansen! In januari 2020 stond het nieuwe beleidsplan Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) op de agenda van de gemeenteraad. (08-02-20)
Lees meer »
Tim Eestermans volgt Miriam Tiekstra op in de Drimmelense raad
Na 5 ˝ jaar raadslidmaatschap neemt Miriam Tiekstra afscheid van de Drimmelense raad. (15-09-19)
Lees meer »
Toekomstplannen Nationaal Park De Biesbosch Groen Drimmelen (VP/D66): bescherming en behoud natuur de hoogste prioriteit
Samen met Dordrecht en Altena maakt de gemeente Drimmelen deel uit van de gemeenschappelijk regeling (GR) ‘Parkschap Nationaal Park De Biesbosch’. (13-05-19)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) deelt uit
Groen Drimmelen (VP/D66) is een partij die niet alleen bezig is met de lokale politiek. (03-05-19)
Lees meer »
De groene agenda van Groen Drimmelen (VP/D66)
De laatste tijd wordt er veel gesproken over duurzaamheid, de energietransitie, de waarde van ecologie, biodiversiteit en de invloed van de mens op klimaatsveranderingen. (25-03-19)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66) wenst u een gezond en gelukkig 2019
Het nieuwe jaar is inmiddels alweer een paar weken oud. (17-01-19)
Lees meer »
Nieuwjaarsbijeenkomst 2019
Aan     : Leden Groen Drimmelen Betreft : uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst Beste leden, Het bestuur van Groen Drimmelen nodigt u van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst.  Een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op het verkiezingsjaar 2018 en nog eens bij te praten over wat we mee willen nemen en achter ons willen laten van 2018.   Belangrijker nog is het vooruit blikken naar wat ons te wachten staat in 2019. (10-01-19)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66): bescherm de bomen van de marktstraat!
 Na het sneuvelen van de grote kastanje, wil de gemeente ook de lindes in de marktstraat kappen    De rijen met bomen in de marktstraat zorgen al een eeuw lang voor het mooie karakter van het centrum. (28-11-18)
Lees meer »
Subsidie voor een aardgasvrij centrum Terheijden
 Groen Drimmelen (VP/D66) blij met belangrijke stappen op weg naar een duurzame energievoorziening  De gemeente Drimmelen heeft succesvol een subsidieverzoek ingediend voor een mooi project dat het Traais Energie Collectief wil gaan uitvoeren. (10-10-18)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66): beleid voor zonnevelden een belangrijke stap naar schone energie
Gemeenteraad stemt in met nieuwe mogelijkheden zonne-energie in onze gemeente Tijdens de opinieronde een paar weken geleden bleek dat er ook bij ons in de gemeente partijen zijn die de kop in ’t zand steken en de noodzaak van schone energie nog steeds niet lijken te zien. (17-09-18)
Lees meer »
Groen Drimmelen (VP/D66): opwekken duurzame energie nodig voor energietransitie
 Nieuw beleid grootschalige zonnevelden goede stap naar energieneutrale gemeente    In de opinieronde van donderdag 30 augustus en daarna de raadsvergadering van 13 september staat het beleidskader voor grootschalige zonnevelden in de gemeente Drimmelen op de agenda. (29-08-18)
Lees meer »

Ontwikkeld door SatDesign