Archief

Groen Drimmelen (VP/D66) weer actief bij zwerfvuildag

FRACTIE EN ANDERE LEDEN WEER IN TOUW VOOR SCHONE KERNEN

 

Op 20 maart organiseerde de gemeente Drimmelen weer de jaarlijkse zwerfvuildag. Zoals al een aantal jaren het geval is was Groen Drimmelen (VP/D66) weer goed vertegenwoordigd. Actief niet alleen in de raad maar ook op de straat.

 

Al een aantal jaren organiseert de gemeente Drimmelen op de derde zaterdag van maart een zwerfvuilactie. Groen Drimmelen (VP/D66) was ook dit jaar weer met een ruime vertegenwoordiging van de partij.

Twee groepen zijn actief geweest. Een groep, bestaande uit: Joke Haaze, Carla Rutgers, Jos Engelen, Roel d’Hooghe en Johan de Bruijn hebben de omgeving van de supermarkten in Terheijden en de aanliggende wijk schoongemaakt. Het resultaat; zo’n twaalf zakken met afval! De tweede groep bestond uit Marijke Vos, Cor van Meel, Hans Kuijpers en de raadsleden Jürgen Vissers en Ricus Tiekstra. Zij hebben het centrum van Made voor hun rekening genomen. Ook daar een aanzienlijk aantal zakken met zwerfafval.


De zwerfvuildag is een jaarlijkse actie die helaas nog steeds nodig blijkt te zijn. De hoeveelheid afval die zo gemakkelijk wordt weggegooid is aanzienlijk. Van alles en nog wat vinden we langs de straten en in de bosjes. Niet alleen veel peuken, maar ook blikjes, flessen, plastic fritesbakjes tot zelfs luiers en auto-onderdelen toe. Zwerfvuil is één van de grootste ergernissen bij onze bevolking. Waarom doen we daar dan niets aan? Waarom laten we het gewoon gebeuren, als we het zien? Laten we met elkaar afspreken dat we allemaal onze eigen rommel opruimen, dan zijn onze dorpen tenminste altijd netjes. 

Hoe was het ook alweer? 

Oh ja; LAAT NIET ALS DANK .........., 

of VOOR HETZELFDE GEMAK, IN DE AFVALBAK!

 

 


20-03-2010

Reageer op dit bericht
Gerelateerde berichten:
- Actie tegen “nep-starterswoningen” Made-Oost
- Groen Drimmelen (VP/D66) blij met besluiten over starterswoningen.
- Groen Drimmelen feliciteert Terheijden
- Groen Drimmelen (VP/D66) Akkoord met woningbouwplan MADE – OOST.
- Groen Drimmelen de meest stabiele en dynamische partij, aldus BN-DeStem
- Groen Drimmelen (VP/D66) op pad
- Groen Drimmelen zorgt alsnog voor goedkopere starterswoningen in Plan Prinsenpolder
- Groen Drimmelen positief over bouw Basisschool De Zonzeel Terheijden!
- Gemengde gevoelens bij plan Prinsenpolder
- Vóór windmolens aan Eerste weg

« Terug naar het overzicht
Ontwikkeld door SatDesign