Archief

Ledenvergadering met thema Duurzaamheid

Op woensdag 17 juni is Dorpshuis Zonzeel in Hooge Zwaluwe de plaats van handeling voor de tweede openbare ledenvergadering van Groen Drimmelen van dit jaar. Als thema voor deze vergadering is gekozen DUURZAAMHEID.

 

Wie wil er geen goede toekomst voor het nageslacht achterlaten? Dat willen we toch allemaal? Groen Drimmelen kijkt daarom verder dan alleen maar de komende vier jaar. Veel zaken waar we nu een besluit over nemen hebben gevolgen voor de verdere toekomst. Daar moeten we dus goed over nadenken. We moeten niet alleen denken aan de dag van morgen, maar ook die van overmorgen en aan de dagen die ver daarna liggen.

Groen Drimmelen wil daarom in het verkiezingsprogramma nadrukkelijk aandacht schenken aan het onderwerp Duurzaamheid. De komende openbare ledenvergadering willen daarom met leden en andere belangstellenden over dit onderwerp spreken. Ditmaal hebben we in ieder geval een vertegenwoordiger van de regionale dienst Milieu en Afval Regio Breda en een vertegenwoordiger van de ZLTO uitgenodigd. Daarnaast hopen we op de komst van mensen uit de bouwwereld.

De tuinbouwsector is volop bezig met het duurzaam maken van de bedrijfsvoering. Hoe doen zij dat en wat kunnen wij daar van leren? Ook in de regio staat duurzaamheid hoog op de agenda. Wat kan deze samenwerking voor ons opleveren? Tenslotte willen wij de komende jaren eindelijk serieus werk maken van het bouwprogramma. Hoe kunnen we daarbij rekening houden met aspecten die verband houden met duurzaamheid?

De algemene ledenvergadering begint om 19:30 uur. Na het huishoudelijke gedeelte, dat ook voor iedereen toegankelijk is, willen we om 20:30 uur met de discussie over duurzaamheid beginnen.


06-06-2009

Reageer op dit bericht
Gerelateerde berichten:
- Windmolens eindelijk in zicht?
- Groen Drimmelen (VP/D66) weer actief bij zwerfvuildag
- In gesprek met Alexander Pechtold
- Vr windmolens aan Eerste weg
- Groen Drimmelen blij met uitgangspunten M.E.R. Zuiderklip
- Groen Drimmelen gaat duurzaam de verkiezingen in
- Uitnodiging ledenvergadering 17 juni
- Inwoners Drimmelen voor windmolens in de gemeente
- Resultaten discussieavond Dierenwelzijn
- Groen Drimmelen (VP / D66) pleit voor windmolens op grondgebied Drimmelen

« Terug naar het overzicht
Ontwikkeld door SatDesign